info@syriskortodoxakyrkan.se

ÖverblickHistoriaTroSAYFO
Mer

Syrisk Ortodoxa Kyrkan

Här har vi samlat allt som rör stiftets kyrkor och den Syrisk Ortodoxa Kyrkans tro. Vidare hittar du även fakta här om Sayfo, Kyrkans tjänster och historia.

Kyrkans tjänster

Kyrkan med ärkebiskopen och prästerna i centrum har flera tjänster som kan erbjudas till befolkningen i Syriska Ortodoxa Kyrkan runt om i Sverige. I denna sida har vi skrivit ner några vanliga tjänster som utförs av ärkebiskopen och prästerna.
Förlovning & Vigsel
Smörjelse nyfödda & sjuka

Våra kyrkor i stiftelsen

Nedan hittar du alla våra kyrkor i vår stiftelse. Om du klickar på "Besök kyrkan" så hittar du mer information om just denna kyrka.

St testar kyrkan

Klockarvägen 110 151 61 Södertälje

S:T Afrem kyrkan

Klockarvägen 110 151 61 Södertälje